Jadalny Ogród KOI na wiosnę

Kopernikański Ośrodek Integracji zaprasza do zaangażowania się w kolejny sezon działalności Jadalnego Ogrodu. Pierwsze spotkanie odbędzie się 18 lutego o 17:30.

W czasie spotkania organizatorzy opowiedzą, jak działają ogrody społeczne. Będzie można dowiedzieć się również o wydarzeniach organizowanych w Jadalnym Ogrodzie KOI oraz częstotliwości spotkań. Zaproszone są wszystkie chętne osoby, również grupy, które mają pomysł na gospodarowanie częścią areału.

Wydarzenie na Facebooku

Organizatorzy zachęcają również do wypełnienia ankiety, która pozwoli lepiej zrozumieć potrzeby uczestników i uczestniczek spotkań w Jadalnym Ogrodzie KOI.

Link do ankiety

udostępnij na facebook udostępnij na twitterze udostępnij na linkedin wyślij mailem wydrukuj
wszystkie wydarzenia
Na stronach internetowych Uniwersytetu Mikołaja Kopernika są stosowane pliki „cookies” zgodnie z Polityką prywatności.
Ustawienia zaawansowane
Na stronach internetowych Uniwersytetu Mikołaja Kopernika są stosowane pliki „cookies” zgodnie z Polityką prywatności. Stosowane przez nas ciasteczka służą wyłącznie do poprawienia funkcjonalności strony. Zbierane dane są przetwarzane w sposób zanonimizowany i służą do budowania analiz i statystyk, na podstawie których będziemy mogli dostosować sposób prezentowanych treści do ogólnych potrzeb użytkowników oraz podnosić ich jakość. W tym celu korzystamy z narzędzi Google Analytics, CUX i Facebook Pixel. Poniżej możliwość włączenia/wyłączenia poszczególnych z nich.
  włącz/wyłącz
Google Analitics

Korzystamy z narzędzia analitycznego Google Analytics, które umożliwia zbieranie informacji na temat korzystania ze stron Portalu (wyświetlane podstrony, ścieżki nawigacji pomiędzy stronami, czas korzystania z Portalu)

CUX

Korzystamy z narzędzia analitycznego CUX, które pozwala na rejestrowanie odwiedzin na stronach Portalu.

Facebook Pixel

Korzystamy z narzędzia marketingowego Facebook Pixel, które umożliwia gromadzenie informacji na temat korzystania z Portalu w zakresie przeglądanych stron.