Żywność współczesna pod lupą – wykład

Stowarzyszenie Absolwentów UMK zaprasza na kolejną prelekcję z okazji jubileuszu 30-lecia działalności. We wtorek 10 czerwca o godz. 16:30 wykład pt. "Żywność współczesna pod lupą – co jeść, a czego unikać?" wygłosi Magdalena Schulz.

Prelegentka opowie m.in. o korzyściach i zagrożeniach związanych ze współczesną żywnością, świadomych wyborach żywieniowych i zdrowym odżywianiu w świecie wielu wysoko przetworzonych produktów.

Wykład odbędzie się w Instytucie Nauk Pedagogicznych UMK (ul. Lwowska 1, wejście od strony kopuły Wydziału Nauk Biologicznych i Weterynaryjnych) w sali 394 (II piętro). Wstęp na wydarzenie jest wolny.

Więcej informacji

udostępnij na facebook udostępnij na twitterze udostępnij na linkedin wyślij mailem wydrukuj
wszystkie wydarzenia
Na stronach internetowych Uniwersytetu Mikołaja Kopernika są stosowane pliki „cookies” zgodnie z Polityką prywatności.
Ustawienia zaawansowane
Na stronach internetowych Uniwersytetu Mikołaja Kopernika są stosowane pliki „cookies” zgodnie z Polityką prywatności. Stosowane przez nas ciasteczka służą wyłącznie do poprawienia funkcjonalności strony. Zbierane dane są przetwarzane w sposób zanonimizowany i służą do budowania analiz i statystyk, na podstawie których będziemy mogli dostosować sposób prezentowanych treści do ogólnych potrzeb użytkowników oraz podnosić ich jakość. W tym celu korzystamy z narzędzi Google Analytics, CUX i Facebook Pixel. Poniżej możliwość włączenia/wyłączenia poszczególnych z nich.
  włącz/wyłącz
Google Analitics

Korzystamy z narzędzia analitycznego Google Analytics, które umożliwia zbieranie informacji na temat korzystania ze stron Portalu (wyświetlane podstrony, ścieżki nawigacji pomiędzy stronami, czas korzystania z Portalu)

CUX

Korzystamy z narzędzia analitycznego CUX, które pozwala na rejestrowanie odwiedzin na stronach Portalu.

Facebook Pixel

Korzystamy z narzędzia marketingowego Facebook Pixel, które umożliwia gromadzenie informacji na temat korzystania z Portalu w zakresie przeglądanych stron.